Sopimus- ja toimitusehdot

Toimitukset ja maksutavat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Maksu suoritetaan Euro valuutassa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, otamme yhteyttä asiakkaaseen. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postilla, tilaajan ilmoittamaa osoitetta lähimpään Postin noutopisteeseen.

Toimitusaika

Toimitusaika tuotteille vaihtelee, mutta toimitus tapahtuu Postin pakettina vähintään viikon sisällä tilauksen saapumisesta. Tiedotamme asiakkaita hyvissä ajoin mahdollisista viivästyksistä.

Tuotepalautus ja vaihto

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä. Palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30 pvän kuluessa.

Tuotteen palautus toimii Postin palautusnumerolla 637906 . Tuote viedään pakattuna Postin palvelupisteeseen ja paketin päälle kirjoitetaan edellä mainittu palautusnumero. Posti tietää kyllä miten toimia ja osaa auttaa tarvittaessa, kun kerrotte, että teette palautusta palautusnumerolla. Palautus on teille maksuton.

Reklamaatio

Ostajan on tarkistettava hänelle toimitetut tuotteet välittömästi ja ilmoitettava virheistä ja puutteista 7 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuotteessa on vikaa tai huomautettavaa, niin reklamaatio on tehtävä osoitteeseen helpdesk@highpeak.fi

Tietosuojakäytäntö

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Mahdollisissa muissa asioissa voitte laittaa sähköpostia osoitteeseen helpdesk@highpeak.fi. Vastaamme viesteihin mahdollisimman nopeasti.